RU 2 Dekad

by 10:16 PM 13 Comments
Jom...........Jom..........jom.............

RU 2 Dekad bagi X SMTI 89-90 bakal diadakan pada 4-5 Disember 2010. Minta tolong semua untuk blok pada hari tersebut dari sebarang aktiviti lain. Tempat yang dicadangkan adalah sekitar Perak. Tempoh yang terdekat akan dimaklumkan dari masa ke semasa. AJK sedang berusaha untuk mengesahkan tempat yang akan diadakan secepat mungkin. PLEASE BE ALERT !!!!!! Pengesahan dan bayaran akan ditetapkan pada minggu hadapan..........insyaallah.

Bersempena Ru 2 Dekad ini akan diadakan pemilihan AJK bagi persatuan Bekas Pelajar SMTI 89 - 90 bagi penggal yang baru. Mohon kerjasama semua untuk menamakan calon-calon yang sesuai bagi jawatan Pengerusi, Naib Pengerusi, Setiausaha dan Bendahari. Sila namakan pencalonan sahabat-sahabat semua di ruangan komen dibawah. Pemilihan akan diadakan semasa makan malam RU 2 Dekad yang bakal diadakan.

Kerjasama semua amatlah diharapkan agar perjalanan penamaan calon-calon dapat dijalankan dengan lancar.

13 comments:

  1. Saya dengan ini mencadangkan...

    Pengerusi : TTKing
    Naib Pengerusi : HB
    Setiausaha : Yusby
    Bendahari : Zeti

    ReplyDelete
  2. saya rasa kene ade wakil KL dan Utara utk dua jwtn maka saya dgn ini mencadangkan:

    Perdana Menteri : En. Samuel jackson aka TT King
    Timbalan Perdana menteri : En Azmi Sulaiman(sbb anak tak ramai)
    Setiausaha : Yusbi/Zeti/Ah Long
    Bendahari : Hazlynn/HB/Won ( Ex Bidorian Trio)

    ReplyDelete
  3. aku tak setuju...
    mesti masukkan nama nordean kat timbalan perdana menteri....
    itu satu kemestian...
    wajib....

    ReplyDelete
  4. sapa sapa pakai anonymous...mintak mahap lah yer..tak dilayan cadangan beliau, sebab tak tau sapa yang mencadangkan tu, momok ke, hantu ke, PATI ke...

    ReplyDelete
  5. Noden ko jgn nak lari aaa.. klu ko x pegang ape2 jawatan aku cadangkan wujudkan satu jawatan special untuk ko. " SELAMAT MAJU JAYA " Noden

    ReplyDelete
  6. cadangkan dan letak terus dalam list HB...

    tak boleh elak dah bila tercalon tu...

    ReplyDelete
  7. Pak Chu.....
    Pendapat aku,kite lantik la seorng Presiden dan seorang lagi Timbalan Presiden. Pastu lantik lagi 3 orang Naib Presiden ( mewakili Utara, Tengah dan Selatan ). Pastu mcm biasa la, setiausaha,bendahari dan AJK.....huyyoooooo mcm pemilihan UMNO....hahahhahahaha

    ReplyDelete
  8. Bagus jugak cadangan Tok Perak tu...tapi sape kah ini Tok Perak??

    ReplyDelete
  9. tu aku cakap...kalau kita tak kenal..maka..kita abaikan aje cadangan tu..mana taukan ada PATI sesat...kih kih kih

    ReplyDelete
  10. Ye la Zim aku setuju tu.Idea Top Perak tu superb tapi kenalkan la diri lu bro. Ada brani ka ...

    ReplyDelete
  11. Kita abaikan je Tok Perak tu,cuma kita ambik je idea dia..

    ReplyDelete
  12. Nanti dulu...aku blom habis lagi. Naib Presiden akan lantik 3-4 orng AJK dibawah dia utk zon yang diwakili. Lepas ni baru la senang Presiden dan Timbalan buat keje, depa boleh contact je Naib Presiden yg ada untuk mengetahui aktivti yg hendak dijalankan... Sian jugak depa, tercari2 orng yg bertangungjawap di seleruh Malaysia...

    ReplyDelete
  13. tima kaseh HB..mmg kami dah janji akan Selamat Maju Jaya..ha ha..aku pun sgt sokong ngan idea Tok Perak..idea sgt beras dan bernas..so jangan ckp banyak mari kita libatkan diri kat bkt merah..bule commit ke x bule commit..so just commit suicide..

    ReplyDelete